Kisacik: “Güçlü Türkiye Için” Daha Çok Çalismaliyiz

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik baskanliginda 2015 yili Eylül ayi personel toplantisi gerçeklestirildi.

Kisacik: “Güçlü Türkiye Için” Daha Çok Çalismaliyiz

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde her ay düzenli olarak yapilan personel toplantisi Gençlik Merkezi toplanti salonunda gerçeklestirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik baskanliginda gerçeklestirilen toplantiya Sube Müdürleri Osman Selçuk Akbas, Mustafa Karadeniz, Mustafa Akgündüz, Gençlik Merkezi Müdürü Sabettin Gezen, kadrolu memurlar, gençlik liderleri, antrenörler, teknik personel ve hizmet alimi personel katildi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’in açilis konusmasi ile baslayan toplantida, hizmet kalitesinin arttirilmasina yönelik çalismalar, ast-üst iliskilerine dikkat edilmesi, kilik- kiyafet, mesai saatlerine uyulmasi ile tesis temizliginin önemi gibi konular ele alindi.
“Güçlü Türkiye Için” Daha Çok Çalismaliyiz
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak çalismalarin çok daha üstün bir performansla sürdürülmesi gerektigini belirten Spor Il Müdürü Kisacik,” Spor Il Müdürlügü olarak Karamanin spor sehri olmasi yönünde büyük hedeflerimiz var. Karamana yapilan spor yatirimlarimizin tamamlanmasiyla birlikte hem Karamanimiz kazanacak hem de ülke sporuna yetistirdigimiz sporcularla katkida bulunacagiz. Dolayisi ile bizlerde gençligin enerjisine ve hizina yetisebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalismak zorundayiz ve "Güçlü Türkiye Için" vizyonunu gerçeklestirmek için elimizden geleni yapmaliyiz" dedi.
Gençlik ve Spor personelinin bir bütün içerisinde olmalari gerektigini ve Karaman’a daha büyük hizmetler vermek için çalismalarin araliksiz devam edecegini belirten Kisacik, tüm mesai arkadaslarina olan güveninin tam oldugunu dile getirerek sözlerine son verdi.
Toplanti, yapilan ikramlarin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284