Kisacik” Her Çocuk Bir Yetenektir”

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde görev yapan antrenörlerinin Karaman’da gerçeklestirdigi yetenek taramasi çalismalari devam ediyor.

Kisacik” Her Çocuk Bir Yetenektir”

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü antrenörlerinin okullarda baslattigi yetenek taramasi çalismalari hentbol bransinda devam etti. Hentbol antrenörü Hüseyin Ardiç esliginde Yunus Emre Ortaokulunda gerçeklesen çalismalar ögrencilerden büyük ilgi gördü. 2004 ve 2005 dogumlu toplam 40 ögrencinin katildigi çalismalar haftanin iki günü düzenli bir sekilde devam ediyor. Çalismalar sonunda basarili olan sporcular, Gençlik ve Spor Kulübü bünyesine alinarak, okul sporlari maçlarinda oynama sansi bulacak.
Her çocugun bir yetenek oldugunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Karaman’da spor alt yapisini ve okul sporlarinda basari çitasini yükseltmek için çalismalarimiz antrenörlerimiz esliginde devam ediyor. Il Müdürlügü olarak amacimiz genç ve yetenekli sporculari bulup onlarin kaybolmasini engellemektir. Il Müdürlügümüz bünyesinde antrenör arkadaslarimizla çok iyi bir ekip çalismasi yaparak Karaman’da yetenekli sporcularimizi Türk sporuna kazandirma çalismalarimiz devam edecektir.” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284