Kisacik: “Karaman Için Hizmetlerin En Iyisini Yapacagiz”

Karaman’in Sesi Gazetesi ve KGRT Kurucu Baskani Medeni Yavuzaslan, Il Defterdari Ihsan Mintas, Azra Bisküvi Yönetim Kurulu Baskani Mecit Çelik ve Aygün Otel Isletme Sahibi Abdullah Aygün, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik`i makaminda ziyaret ederek ``Hayirli Olsun`` dileklerinde bulundular.

Kisacik: “Karaman Için Hizmetlerin En Iyisini Yapacagiz”

Samimi bir sohbet havasinda geçen ziyarette KGRT kurucu baskani Medeni Yavuzaslan, “Öncelikle göreve basladigi günden buyana spora yaptigi çalismalarla dikkatleri üzerine çeken ve sporu Karaman halkina sevdiren Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’a tesekkür ediyorum. Karaman sporunun gelisimi için göstermis oldugu çaba ve azim takdire sayan. Bu çalismalarin sonuçlarini hayata geçirecegi projelerle net bir sekilde görebiliyoruz. Bizlerde bu konuda üzerimize düsen görev ne ise yapacagiz ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’in yaninda olacagiz’’ diye konustu.
Il Müdürü Hayati Kisacik ise, “Gençlik ve Spor Bakanligimiz beni Il Müdürlügü görevine layik gördü. Amacim bu görevi en iyi sekilde yerine getirerek, bana güvenenleri mahcup etmemek, spora ve gençlige en iyi sekilde hizmet vermek. Verimli olma noktasinda bilgi birikimi ve tecrübelerimizle Karaman’da sporu en iyi noktaya getirmek ve kesintisiz hizmet sunma adina tüm gayretimizle çalisacagiz” dedi.
Konuklarini makaminda ayri ayri agirlayan Il Müdürü Kisacik, hayirli olsun dilekleri ve ziyaretleri için misafirlerine tesekkür etti. (Spor Servisi
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284