Kisacik: Karaman’in Adini Ve Sporu Olmasi Gereken Yere Tasimak Için Çalismamiz Gerek

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, federasyon il temsilcileriyle bir araya geldi.

Kisacik: Karaman’in Adini Ve Sporu Olmasi Gereken Yere Tasimak Için Çalismamiz Gerek

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü il binasinda bulunan konferans salonunda gerçeklesen toplantiya Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Spor Sube Müdürü Aslan Yildiz ve Federasyon Il Temsilcileri katildi.
Toplantinin açilis konusmasini yapan Il Müdürü Kisacik, “Bundan böyle düzenli periyotlar halinde il temsilcileriyle bir araya geleceklerini, il temsilcilerin, projelerini, çalismalarini, önerilerini, istek ve taleplerini kurum olarak faydali olmak için en iyi bir sekilde koordineli olarak yürüteceklerini” ifade etti.
Il Müdürü Kisacik, “Karaman’da yapilan çalismalarla ilgili çogu arkadasimiz bizlere 2015 yili ile ilgili çalismalarini getirdi. Bunun disinda özellikle gözlemledigim bazi eksiklikler var. Bu eksiklikleri birlikte el ele vererek Karaman’in adini ve sporu olmasi gereken yere ulastirabilmemiz için ortaklasa çalismamiz gerekiyor. Karaman’da alt yapiyi güçlendirmek için gerekli çalismalari baslattik. Tesislerle ilgili sorunlari elimizden geldigi kadar kendi imkânlarimizla çözmeye çalisiyoruz. Bu sorunlarin hayata geçecek olan yeni tesislerimizin yapimi sonra tamamen ortadan kalkacagina inaniyorum. Bizim amacimiz daha çok Karaman’da ki çocuklarimizi, gençlerimizi spor salonlarimiza çekmek ve branslarimizi birlikte yapacagimiz projelerle en üst seviyelere çikarmaktir. Spora destek veren ve her zaman sporcunun yaninda olan Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakanimiz Lütfi Elvan ve Karaman Valimiz Murat Koca, yapacagimiz projeler konusunda bizlere her türlü desteklerini vermekte ve sorunlarimizin çözümü konusunda ellerinden gelini yapmaktadirlar. Bizlerde Karaman’da oldugumuz sürece elimizden gelen her seyin daha iyisini yapmaya çalisacagiz. Tabi bunlari yaparken siz degerli il temsilcilerin yardim ve desteklerini alacagiz” ifadelerini kullandi.
Toplanti, il temsilcilerinin talep ve görüslerinin alinmasinin ardindan yapilan ikram ile sona erdi. (Spor Servisi)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284