Kisacik, Kemal Kaynas Stadinda Incelemelerde Bulundu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, bakim-onarim çalismalarinda sona gelinen Kemal Kaynas Stadyumunda incelemelerde bulundu.

Kisacik, Kemal Kaynas Stadinda Incelemelerde Bulundu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde 1994 yilinda faaliyete geçmis olan çim yüzeyli, tartan atletizm pistli Kemal Kaynas Stadyumunda yenileme çalismalarinda sona gelindi. Karaman Belediyespor ile Bucak Belediye Oguzhanspor arasinda oynanan Ziraat Türkiye Kupasi ön eleme maçi öncesi stadyumda incelemelerde bulunan Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, stattaki çalismalar hakkinda yetkililerden detayli bilgi aldi.
Yogun çalisma sonucunda Karaman Belediyespor ile Bucak Belediye Oguzhanspor arasinda oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupasi ön eleme maçina yetistirilen Kemal Kaynas Stadyumu, maçi izlemeye gelen protokol ve taraftardan tam not aldi. Yapilan yenileme çalismalari sonunda yeni bir görünüme kavusan Kemal Kaynas Stadyumu, yüklenici firma tarafindan Spor Il Müdürlügüne teslim islemleri gerçeklestikten sonra daha kaliteli bir sekilde hizmet vermeye devam edecek.
Incelemeler sonunda açiklamada bulunan Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Yenileme çalismalarinda sona gelinen Kemal Kaynas Stadyumunda saha çimleri ile tartan pist tamamen degisirken, eski portatif tribünün yerine ise 500 kisilik yeni tribün, isiklandirma ve protokolün yenilenmesi gibi çalismalar yapildi. Stadyumumuz artik daha kullanisli ve modern haliyle Karamanimizin hizmetinde olacak. Ayrica ev sahipligini yaptigimiz Ziraat Türkiye Kupasi ön öleme turunda rakibini 4-0’lik net bir skorla geçen temsilcimiz Karaman Belediyesporu galibiyetinden dolayi tebrik ediyor, Karamani en iyi sekilde temsil edeceklerine yürekten inaniyorum” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284