KMÜ Erkek Hokey Takımı Şampiyon Gitti, Şampiyon Döndü

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Erkek Hokey Takımı, ikinci kez Türkiye şampiyonu oldu. KMÜ Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Hokey Şampiyonasında geçen sene olduğu gibi bu sene de şampiyonluğa ulaştı.

KMÜ Erkek Hokey Takımı Şampiyon Gitti, Şampiyon Döndü

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinin ev sahipliğinde 25-29 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Üniversiteler Hokey Şampiyonasına Abant İzzet Baysal, Batman, Dicle, Gazi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Kırıkkale ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversiteleri katıldı.

KMÜ Erkek Hokey Takımı, turnuvada çıktığı tüm maçları kazanırken, final müsabakasında karşılaştığı ev sahibi Abant İzzet Baysal Üniversitesi karşısında 6-5'lik skorla galip gelerek Türkiye Şampiyonu unvanını korudu. KMÜ Kadın Hokey Takımı ise müsabakalarda oynadığı maçlarda iki galibiyet, bir beraberlik ve iki mağlubiyet alarak şampiyonayı dördüncü sırada tamamladı.

KMÜ Kadın ve Erkek Hokey Takımlarının antrenörlüğünü yapan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sefa Şahan Birol yaptığı açıklamada, "Üniversitemizin adını ulusal arenada yükseltmekten dolayı çok mutluyuz. Kendi branşımızda geçen sene elde etmiş olduğumuz şampiyonluğu tekrar elde ederek bir seri yakaladığımız için ayrıca gururluyuz. Şampiyonluklarımızda öğrencilerimizin büyük emek ve inançları var, hepsini tek tek kutluyorum. Bundan sonraki amacımız, erkeklerde şampiyonluk serimizi devam ettirmek, kadın hokey takımımızla da Karaman'a kupa ile dönmek olacaktır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2017, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284