KMÜ’lü Milli Güreşçiler Rektör Gökmen’i Ziyaret Etti

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrenci ve mezunlarından oluşan milli güreşçiler, Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makamında ziyaret etti.

KMÜ’lü Milli Güreşçiler Rektör Gökmen’i Ziyaret Etti
BESYO Müdürü Prof. Dr. Fevzi Kılıçel ve öğretim elemanları eşliğinde ziyarette bulunan Milli Güreşçiler Taha Akgül, Soner Demirtaş, Recep Kara, Mehmet Yeşil Yeşil, Serdar Böke, Salih Erinç, Ahmet Şahin, Sefa Üngör, Hamza Özkaradeniz ve Mürsel Erçil, Karaman Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre’yi Anma etkinlikleri çerçevesinde Kemal Kaynaş Stadyumunda düzenlenecek olan Yağlı Güreş Turnuvası öncesinde Rektör Gökmen’le bir araya geldiler.
Misafirlerini Rektörlük Makamında ağırlayan Gökmen, “Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi olarak mezunlarımız, öğrencilerimiz ve çalışanlarımızla büyük bir aileyiz. Bugün, belli bir süre aileden uzak kalmış bireyler olarak sizi tekrar aramızda görmekten son derece memnunuz. Sizler üniversitemizi geçmişte başarıyla temsil ettiniz. Bizleri ve nereden geldiğinizi unutmayın. Hiç kimse bulunduğu noktaya tek başına gelemez. Başta aileniz, hocalarınız olmak üzere sizde emeği olan insanları ihmal etmeyin. Çünkü siz farkında olmasanız da sizi hayata hazırlayan ve yetiştiren ortamlardan çok şey öğrenirsiniz. Bugün bizim bir araya gelmemizi sağlayan kişilere ve davetimize icabet ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim.” dedi.
Sporcular adına söz alan KMÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2003 mezunu Kırkpınar Yağlı Güreş Başpehlivanı Recep Kara, son on yılda Kırkpınar’ın yedi şampiyonunun Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinden çıktığını hatırlatarak Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin sportif altyapı olarak Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden olduğunu dile getirdi.
Ziyarette milli güreşçiler Rektör Gökmen’e spora verdiği destekten dolayı teşekkür ederken Rektör Gökmen de KMÜ’lü sporculara plaket takdim etti. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2016, 16:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284