KMÜ’lü Tugçe Demis Almanya’da Birinci Oldu

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu ögrencisi ve milli sporcu Tugçe Demis, karate bransinda Almanya’da düzenlenen sampiyonada birincilik, Kocaeli’de düzenlenen sampiyonada ise üçüncülük elde etti.

KMÜ’lü Tugçe Demis Almanya’da Birinci Oldu

KMÜ ögrencisi Tugçe Demis, ilk olarak 7-9 Ocak 2016 tarihlerinde Kocaeli’de düzenlenen Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yas Alti Karate Sampiyonasinda 50 kiloda üçüncülüge uzandi. Daha sonra Almanya Karate Federasyonunun davetlisi olarak Almanya'ya giden Tugçe Demis, 23 Ocak'ta düzenlenen ve Almanya ile Türkiye milli takimlarini bulusturan Dostluk ve Dayanisma Turnuvasinda birinci olarak yeni bir basariya daha imza atti.
“Hedeflerime emin adimlarla ilerliyorum”
Karateye alti yasinda basladigini ve yirminin üzerinde madalyasi bulundugunu söyleyen Tugçe Demis, kazanmis oldugu yeni iki madalyanin kendisini çok mutlu ettigini belirterek, “Hedeflerim dogrultusunda emin adimlarla ilerliyorum. Bundan sonraki hedefim Balkan Sampiyonasi fakat asil hedefim olimpiyatlara katilarak burada basari elde etmek. Insallah bundan sonra da elde edecegim basarilarla aileme, üniversiteme ve ülkeme daha büyük gururlar yasatacagim.” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284