KMÜ’lü Tugçe Demis Madalyaya Doymuyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu ögrencisi ve milli karateci Tugçe Demis, rakibini bitime 11 saniye kala yenerek kariyerinin ilk Türkiye sampiyonlugunu kazandi.

KMÜ’lü Tugçe Demis Madalyaya Doymuyor

Daha önce Avrupa üçüncülügü ve dünya besinciligi yasayan, yirmiye yakin madalyasi bulunan KMÜ ögrencisi Tugçe Demis madalyaya doymuyor. Son olarak Adana’da düzenlenen Türkiye Büyükler Karate Sampiyonasi 50 kilo bayanlar kategorisinde mücadele ederek altin madalyaya uzanan Tugçe Demis bu basarisi ile ayni zamanda A Milli Takim’da mücadele etme hakki kazandi.
“Hedefim Olimpiyatlar”
Karateye alti yasinda babasinin destegi ile baslayan Tugçe Demis milli takimda mücadele edecek olmanin mutlulugunu yasadigini dile getirerek, “Daha önce Ümitler Genç 21 Yas Alti kategorisinde almis oldugum derecelere ek olarak simdi de A Milli Takim sporcusu oldum. Büyük hedeflerim var ve bu hedefler dogrultusunda adim adim ilerliyorum. Olimpiyatlara katilarak burada basari elde etmek en büyük arzum. Insallah bundan sonra da elde edecegim basarilarla aileme, üniversiteme ve ülkeme daha büyük gururlar yasatacagim.” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284