Küçükler Badmintonda Kupalar Sahiplerini Buldu

Okul Sporlari 2015-2016 yili faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen Küçükler Badminton Il Birinciligi müsabakalari sona erdi.

Küçükler Badmintonda Kupalar Sahiplerini Buldu

Yunus Emre Spor Salonu’nda gerçeklestirilen okullar arasi küçükler badminton il birinciligi müsabakalari 8 okuldan toplam 45 sporcunun katilimi ile tamamlandi. Çekismeleri geçen müsabakalarda sporcular dereceye girebilmek ve ileri bir tarihte yapilacak olan grup müsabakalarinda Karamani temsil etmek için tüm hünerlerini sergilediler.
Zevkli geçen müsabakalar sonunda kizlar kategorisinde Zübeyde Hanim Ortaokulu birinci, Ayranci YBO ikinci, Makbule Orman Ortaokulu üçüncü ve Mümine Hatun Ortaokulu dördüncü olan takimlar oldu. Erkekler kategorisinde ise Ayranci YBO birinci, Makbule Orman Ortaokulu ikinci, Zübeyde Hanim Ortaokulu üçüncü ve Sabiha Gökçen Ortaokulu dördüncü olan takimlar oldu. Kizlar ve erkekler kategorilerinde dereceye giren takimlar ileri bir tarihte yapilacak olan küçükler badminton grup müsabakalarinda Karamani temsil etme hakki elde etti.
Dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürü Mustafa Karadeniz, badminton il temsilcisi Ela Sunaoglu ve beden egitimi ögretmenleri tarafindan takdim edildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284