Küçükler Futbol Yari Final Heyecani Sona Erdi

2014-2015 egitim ve ögretim yili okul sporlari faaliyet programinda yer alan Küçükler Futbol Yari Final müsabakalari dereceye giren takimlarin belirlenmesinin ardindan sona erdi.

 Küçükler Futbol Yari Final Heyecani Sona Erdi

Karamanin ev sahipligini yaptigi ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen Okullar arasi küçükler futbol yari final müsabakalari 14-17 Mayis tarihlerinde Yunuskent Sentetik Futbol Sahasinda gerçeklestirilen müsabakalarinin ardindan sona erdi.

Sicak havaya ragmen mücadele ve heyecanin yüksek oldugu karsilasmalarda küçük sporcular illerini en iyi sekilde temsil edebilmek için tüm hünerlerini sergiledi. Çekismeli geçen maçlara ragmen tüm maçlarin fair-play oyun kurallari çerçevesinde geçmesi sporun dostluk, baris ve kardeslik duygulari içerisinde daha da güzel oldugunu bizlere bir kez daha hatirlatmis oldular.
Yunuskent sentetik futbol sahasinda dört gün boyunca devam eden müsabakalarin ardindan sampiyonluk ipini Istanbul Engin Can Güre Ortaokulu ve Bursa Sehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu gögüslerken, üçüncü ise Aydin Mustafa Kiris Ortaokulu ile Mugla Fethiye Gazi Ortaokulu oldu. Birinci olarak gruptan çikan takimlar ise gerçeklestirilecek Küçükler Türkiye finallerinde mücadele etme hakki kazandilar.
Yapilan müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürü Aslan Yildiz, Merkez Hakem Il Kurulu Baskani Hüseyin Kaya ve Futbol Il Temsilcisi Yasar Çaliskan tarafinda verildi.
Dostlugun ve centilmenligin ön planda oldugu turnuvada emegi geçenlere tesekkür eden Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Yapilacak Türkiye finallerinde illerini temsil edecek takimimiza simdiden basarilar diliyorum” seklinde konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284