Küçükler Hentbol Müsabakalarinda Heyecan Dorukta

Okul Sporlari 2015-2016 yili faaliyet programinda yer alan okullararasi küçükler hentbol müsabakalari Yunus Emre Spor Salonunda yapilan ilk gün karsilasmalarinin ardindan start aldi.

Küçükler Hentbol Müsabakalarinda Heyecan Dorukta

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen okullararasi küçükler hentbol il birinciligi müsabakalari 8 okuldan yaklasik 64 sporcunun katilimi ile Yunus Emre Spor Salonu’nda oynanan ilk gün karsilasmalari ile start aldi. Katilimin ve ilginin yogun oldugu müsabakalarda sporculara destek için gelen sporseverlerin tezahüratlari müsabakalara ayri bir hava katarken sporcularin küçük yaslarina ragmen göze hos oyunu ve atilan bir birinden güzel goller sporseverlerin gözlerinin pasinin silmesini bildi.
Tezahüratlarin ve alkislarin eksilmedigi karsilasmalarda alinan ilk gün sonuçlari ise söyle oldu: Erkeklerde Özel Basari Ortaokulu:2 – Yunus Emre Ortaokulu:2, Bifa Ortaokulu:8 – Mümine Hatun Ortaokulu:2, kizlarda ise Makbule Orman Ortaokulu:12 – Yunus Emre Ortaokulu:2, Bifa Ortaokulu:9 – Mümine Hatun Ortaokulu:3
Hentbol ziyafeti, 04 Mart 2016 Cuma günü Yunus Emre Spor Salonu’nda yapilacak olan final müsabakalarinin ardindan sona erecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284