Küçükler Judo İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Okul Sporları 2016 yılı faaliyet programı kapsamında Karaman’da gerçekleştirilen okullararası küçükler judo il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Küçükler Judo İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 22 Mart 2016 Salı günü Judo Salonu’nda gerçekleştirilen okullararası küçükler judo il birinciliği müsabakaları 5 okuldan yaklaşık 30 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Renkli görüntülere sahne olan müsabakalarda ter döken minik sporcular il birinciliği için kıyasıya mücadele etti.
Zorlu ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde birinci olan sporcular 26kg’da Ali Akça, 30kg’da Ahmet Buğra Say, İsmail Ortapınar, 34kg’da Recep Mayda, 38kg’da Abdulkadir Elyiğit, 42kg’da Mehmet Karademir, 46kg’da Murat Türegün, +60kg’da Recep Yavuz, kızlar kategorisinde ise bu isimler 32kg’da Azranur Oğuz, 40kg’da Elife Demir, 44kg’da M.Rana Tunalı ve 52kg’da Burcu Çakırtaş oldu. Müsabakalar sonunda kategorilerinde dereceye giren sporcular gerçekleştirilecek olan judo grup müsabakalarında Karamanı temsil etme hakkı elde ettiler.
Judo branşında gelecek vadeden yetenekli sporcuların olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;“ Judo branşında başarılı sporcularımız antrenörlerimiz tarafından eğitimlerine aralıksız bir şekilde devam ediyor. Buralardan çıkacak genç yeteneklerin tespit edilip iyi değerlendirilmesi halinde Türk sporuna önemli yıldızlar kazandırılacak. Judo sporu Karaman’da sürekli yükselen grafiği ile dikkat çekmekte. Bizlerde bu başarı grafiğini daha da yukarı taşıyacağız.” diye konuştu.
Müsabakada dereceye giren sporculara madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Akgündüz, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörler tarafından verildi.




 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2016, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284