Kulaçlar Cumhuriyet Kupasi Için Atildi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü yüzme il temsilciligi faaliyet programinda yer alan Cumhuriyet Kupasi Yüzme yarislari tamamlandi.

Kulaçlar Cumhuriyet Kupasi Için Atildi

29 Ekim Cumhuriyet Bayrami etkinlikleri kapsaminda Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Fikret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzunda gerçeklestirilen yarismalar 50 metre ve 400 metre serbest sitil, 50 metre kurbagalama ve kelebek, 200 metre serbest sitil bayrak yarisi ve 200 metre karisik sitil bayrak yarislari kategorilerinde yapildi. 2008 ve 2009 dogumlu çocuklari için tesvik yarislarinin yapildigi müsabakalarda 60 sporcu birincilik için mücadele etti. Ayrica Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Sampiyonu Neslihan Kiliçoglu, gerçeklestirilen yarislarda 50 metre serbest ve 50 metre kurbagalama kategorilerinde yerini aldi.
Cumhuriyet Kupasi kapsaminda gerçeklestirilen yarislara sporcularin büyük ilgi gösterdigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Çocuklarimizin ve ailelerin yüzme bransina ilgisinin artmasi bizleri mutlu ediyor. Yüzme spor dalinda kulüp ve sporcularda gözle görünen artis var. Sporcularimiz her yarislarda yerini alarak çalismalarina araliksiz devam ediyor. Bu basarimizi olumlu etkileyecek. Milli takimlara daha çok sporcu kazandiracagiz” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284