Kulüpler Arasi Gençler Voleybol Müsabakalari Basladi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen Karaman Kulüpler Arasi Gençler(Kiz-Erkek) voleybol müsabakalari basladi.

Kulüpler Arasi Gençler Voleybol Müsabakalari Basladi

2014 - 2015 sezonu voleybol il temsilciligi faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen Karaman Kulüpler Arasi Gençler(kiz-erkek) Voleybol Müsabakalari 8 spor kulübün katilimi ile Karaman Kazim Karabekir Spor Salonu’nda basladi.
Müsabakalarin ilk karsilasmasinda Genç Kizlar kategorisinde Karaman Spor Lisesi Spor Kulübü(B), Kiz Meslek Lisesi Spor Kulübünü 3-0 maglup etti. Gençlik ve Spor Kulübü ile Spor Lisesi Spor Kulübü(A) arasinda oynan diger maçta ise, Spor Lisesi Spor Kulübü(A), rakibini 3-1 yendi.
Sportif faaliyetlerin Karaman'da artis gösterdigini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, 'Kulüplerarasi ligimizde her yil kulüp sayimizin artmasi Ligi daha da heyecan verici hale getirmektedir. Insallah hedefimiz gelecek yilda kulüplerarasi müsabakalara daha fazla kulübün katilmasidir' dedi.
Kisacik, 'Baslayacak olan kulüplerarasi müsabakalara katilan tüm takimlara basarilar diliyor, müsabakalarin kardeslik duygulari içerisinde centilmence geçmesini diliyorum' diye konustu.
Ilk gün maç sonuçlari ise;
- Kiz Meslek Spor Kulübü – Spor Lisesi Spor Kulübü B (0-3)
- Gençlik ve Spor Kulübü - Spor Lisesi Spor Kulübü A (1-3)
- Bifa Lisesi Spor Kulübü – Gençlik ve Spor Kulübü (3-0)
- Gençlik ve Spor Kulübü A – Karaman Idman Yurdu (0-3)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284