Kupada 2. Tur Kuralari Çekiliyor

Futbolda Ziraat Türkiye Kupasi 2. tur müsabakalari kura çekimi 17 Eylül Sali günü yapilacak. Karaman Belediyespor`un ikinci turdaki rakibi de böyle belli olmus olacak.

Kupada 2. Tur Kuralari Çekiliyor

"Ziraat Türkiye Kupasi Türkiye'yi Kucakliyor" slogani ile bu yil 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupasi 2. Tur Müsabakalari kurasi saat 14.00'te Ataköy Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi'nde çekilecek.
Yayinci Kurulus A Haber'den canli yayinlanacak kura çekiminde, 1. Tur'dan yükselen 40 takim ile Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden 36, PTT 1. Lig'de mücadele eden 19 ve Spor Toto Süper Lig'de Avrupa Kupalari'na katilmayan 13 takim yer alacak. Toplam 108 takimin katilacagi Ziraat Türkiye Kupasi 2. Tur Müsabakalari kura çekilisinde 54 takim seri basi olacak ve diger 54 takim ile eslesecek.
Ziraat Türkiye Kupasi 2. Tur Müsabakalari 24-25-26 Eylül tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak ve 54 takim 3. Tur Müsabakalarina katilmaya hak kazanacak.
3. Tur Müsabakalari kurasina 27 takim seri basi olarak katilacak ve diger 27 takim ile eslesecek. 3. Tur Müsabakalari 29-30-31 Ekim tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre yapilacak.
4 Tur Müsabakalari kurasi, 3. Tur'dan yükselen 27 takim ile Spor Toto Süper Lig'de Avrupa Kupalarinda mücadele eden 5 takimin katilimiyla çekilecek. Kura çekiminde 16 takim seri basi olacak ve diger 16 takimla eslesecek. 32 takimin katilimi ile oynanacak 4. Tur Müsabakalari 3-4-5 Aralik tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak.
Ziraat Türkiye Kupasi 5. Tur Müsabakalari, 8'i seri basi toplam 16 takimin çekilen kurada eslesmesi ile 17-18-19 Aralik tarihlerinde yapilacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak karsilasmalarin ardindan 8 takim grup asamasina yükselecek.
Grup Müsabakalari, 4'er takimdan olusan 2 grup halinde çift devreli lig usulüne göre yapilacak.
4 takimin seri basi olarak dagitilacagi kura çekimi ile belirlenmis 2 grupta 4'er takimla çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Eslesmeler seri basi sistemine göre belirlenecek ve seri basi 4 takim kura çekimi ile gruplara esit olarak dagitilacak. Diger 4 takim da yine kura ile esit olarak gruplara ayrilacak.
Oynanan müsabakalarin ardindan gruplarinda ilk iki sirayi alan 4 takim ise, çapraz eslesme yöntemi ile yari finalde mücadele edecek. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak karsilasmalarin ardindan kazanan iki takim Ziraat Türkiye Kupasi Final mücadelesinde karsi karsiya gelecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284