Kupalar Sahiplerini Buldu

2013-2014 Okul Sporlari faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde 25 Mart 2014 tarihinde Kazim Karabekir Spor Salonu’nda yapilan küçükler masa tenisi müsabakalari sona erdi.

Kupalar Sahiplerini Buldu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklesen müsabakalara toplam 60 küçük sporcu katildi. Dereceye girebilmek için tüm hünerlerini sergileyen minik raketler seyir zevki yüksek maçlara imza attilar. Zorlu geçen müsabakalarin ardindan küçük kizlarda sampiyonluk ipini Makbule Orman Ortaokulu gögüslerken, küçük erkeklerde ise bu isim Yunus Emre Orta Okulu oldu. Gruplarinda birinci olan Makbule Orman ve Yunus Emre Ortaokullari il disinda düzenlenecek olan grup müsabakalarinda ilimizi temsil etme hakki elde ettiler.
Müsabakalar, dereceye giren okullarin belirlenmesinin ardindan düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Müsabakalar sonunda olusan genel tablo ise;
Küçük Kizlar
1. Makbule Orman Ortaokulu
2. Ayranci YIBO
3. 100.yil Ortaokulu
Küçük Erkekler
1. Yunus Emre Ortaokulu
2. Vali Hakki Teke YIBO
3. Ermenek YIBO
Gruplarinda rakiplerini eleyen Makbule Orman ve Yunus Emre Ortaokullari il disinda düzenlenecek olan grup müsabakalarinda ilimizi temsil etme hakki elde ettiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284