Kur’an Kursu Öğrencileri Atletizm’de Başarı Belgelerini Aldı

Karaman’ın Ermenek ilçesinde “IAAf Çocuk Atletizm Oyunları” projesi kapsamında atletizm eğitimi alan Kur’an Kursu öğrencileri başarı belgelerine kavuştu.

Kur’an Kursu Öğrencileri Atletizm’de Başarı Belgelerini Aldı

Ermenek’te Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve ERKAM Kur’an Kursu işbirliğinde düzenlenen “IAAF Çocuk Atletizm Oyunları” projesinin birinci dönem eğitimleri sona erdi. 4-6 yaş kategorisinde toplam 48 öğrencinin katıldığı eğitimlerde başarılı olan öğrencilere belgeleri Çocuk Atletizm Eğitmeni Melihşah Katman tarafında verildi.

Ermenek’te atletizm branşında sağlam bir temel atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Katman, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimlerinin IAAF Çocuk Atletizm Oyunları ile gelişebilmesi için Ermenek’te eğitimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. ERKAM Kur’an Kursu bünyesinde yer alan 4-6 yaş grubu öğrencilere, “Başlamak İçin Erken Değil” sloganı doğrultusunda çocuk atletizm oyunlarını sevdirmeye çalıştık. Eğitimlerimizde çocukların motorik özelliklerinin ( kuvvet, sürat, dayanıklılık, hareketlilik, koordinasyon) olumlu yönde geliştiğini belirtmek istiyorum. Birinci dönem sonunda başarılı olan öğrencilerimize başarı belgelerini verdik. İkinci dönem eğitimlerimiz ise 15 tatilinden (Sömestr) sonra devam edecek. İlçemizde böyle güzel bir ortamın oluşmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu

ERKAM Kur’an Kursu Müdüresi Sahire Baloğlu ise, “Kurumumuzun böyle anlamlı ve güzel bir projeye ev sahipliği yapmasından dolayı mutluyuz. Çocuklarımızın sportif etkinlikler ile zihinsel ve fiziksel olarak daha iyi gelişim sağladıklarından dolayı bu çalışmaların faydalı olduğunu düşünüyoruz. Öğretmenlerimize de çocuklarımız ile sportif etkinliklere katılarak onların yanında olmalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Etkinliklerimiz inşallah 15 tatil sonrasında tekrar devam edecek” dedi.

Törene ERKAM Kur’an Kursu Müdüresi Sahire Baloğlu, Çocuk Atletizm Eğitmeni Melihşah Katman ve öğretmenler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284