Kurumlar Arası Basketbol Turnuvası Başladı

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol İl Temsilciliği 2016 yılı faaliyet programında yer alan Kurumlar Arası Basketbol Turnuvası Kazım Karabekir Spor Salonu’nda başladı.

Kurumlar Arası Basketbol Turnuvası Başladı
Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenen Kurumlar Arası Basketbol müsabakaları 4 Nisan 2016 Pazartesi günü Kazım Karabekir Spor Salonu’nda başladı. 7 kurumdan yaklaşık 50 sporcunun katıldığı turnuva 8’er dakikalık 4 periyot halinde oynanacak. Renkli görüntüler eşliğinde başlayan turnuva, 9 Nisan 2016 Cumartesi günü yapılacak final karşılaşmalarının ardından sona erecek.
Kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik gerçekleştirilen spor organizasyonlarına ilginin yoğun olduğu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Geçen hafta yapılan Kurumlar arası masa tenisi turnuvamız güzel bir ortamda sorunsuz bir şekilde sona erdi. İl temsilciliklerimiz tarafından kurumlarımıza yönelik gerçekleştirilen spor organizasyonlarına katılımlar bir hayli yüksek. Bu da tüm kamu kurumları arasında kaynaşmayı sağlamak için güzel bir fırsat. Turnuvaya katılan tüm takımlara ve sporculara başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2016, 18:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284