Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası Başladı

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi İl Temsilciliği 2016 yılı faaliyet programında yer alan Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası Kazım Karabekir Spor Salonu’nda başladı.

Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası Başladı
Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenen Kurumlar Arası Masa Tenisi müsabakaları 1 Nisan 2016 Cuma günü Kazım Karabekir Spor Salonu’nda başladı. 16 kurumdan yaklaşık 80 sporcunun katıldığı turnuva 3 Nisan 2016 Pazar günü yapılacak final karşılaşmalarının ardından sona erecek.
Karaman’da kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik sportif aktivitelerin artık daha fazla olacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Daha önce yapmış olduğumuz Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, Kurumlar Arası Satranç Turnuvası, Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası ve pazartesi günü başlayacak olan Kurumlar Arası Basketbol Turnuvası ile ilimizdeki sosyal ve sportif aktiviteleri artırmak, tüm kamu kurumları arasında kaynaşmayı sağlamak ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilmelerine katkıda bulunmak amacıyla bu tür organizasyonlar düzenlemekteyiz. Turnuvaya katılan tüm takımlara ve sporculara başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284