Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Başladı

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol İl Temsilciliği 2016 yılı faaliyet programında yer alan Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Kazım Karabekir Spor Salonu’nda başladı.

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Başladı
Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenen Kurumlar Arası voleybol müsabakaları 20 Nisan 2016 Pazartesi günü Kazım Karabekir Spor Salonu’nda başladı. 27 kurumdan yaklaşık 297 sporcunun katıldığı turnuva Türkiye Voleybol Federasyonu oyun kuralları geçerli olacak. Renkli görüntüler eşliğinde başlayan turnuva, 13 Mayıs 2016 Cuma günü yapılacak final karşılaşmalarının ardından sona erecek.
Kurumlar arası voleybol turnuvasına yoğun katılımdan dolayı memnun olduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” 27 kurum takımımızdan oluşan güzel bir turnuvanın startını verdik. Daha önceki haftalarda gerçekleştirdiğimiz kurumlar arası masa tenisi ve basketbol turnuvalarımızı sorunsuz bir şekilde tamamladık. Amacımız kamu kurumları arasındaki ilişkileri daha sıcak ve üst seviyede tutmak. Turnuvaya katılan tüm takımlara ve sporculara başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284