Kurumlar Arasi Voleybolda Sampiyonun Adi “Özel Babaoglu Koleji”

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen kamu kurum ve kuruluslarda çalisan personelin spor yapmalarini saglamak ve kurumlar arasi diyalogu gelistirmek amaciyla 21 Nisan 2015 tarihinde baslayan kurumlar arasi voleybol turnuvasi 18 Mayis 2015 Pazartesi günü Kazim Karabekir Spor Salonunda oynanan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.

Kurumlar Arasi Voleybolda Sampiyonun Adi “Özel Babaoglu Koleji”

Kazim Karabekir Spor Salonunda oynanan final müsabakalarini Karaman Ak Parti Millet Vekili Adaylari Recep Konuk ve Recep Seker, Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Iskur Müdürü Kenan Ates, Il Müftüsü Nuri Degirmenci, Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven ve Türk Telekom Bas Müdürü Mehmet Olcar, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Ayhan Erenoglu yerinde izledi.
Toplam 19 takimin mücadele ettigi turnuvanin final karsilasmasinda Karaman Özel Babaoglu Koleji ve Ziraat Bankasi karsi karsiya geldi. Yaklasik 1 buçuk saat süren çekismeli ve zorlu mücadelenin ardindan rakibini 3-2 yenen Özel Babaoglu Koleji galip gelen taraf oldu. Yapilan müsabakalarin ardindan Sampiyonluk ipini Özel Babaoglu Koleji gögüslerken, ikinci Ziraat Bankasi, üçüncü Spor Lisesi ve dördüncü Il Emniyet Müdürlügü oldu.
Müsabakalar sonunda dereye giren takimlara kupa ve madalyalari Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Iskur Il Müdürü Kenan Ates, Ziraat Bankasi Müdürleri Ramazan Bektas ve Fevzi Süvari, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Ayhan Erenoglu, Türk Telekom Bas Müdürü Mehmet Olcar ve Milli Egitim Müdür Yardimcisi Nurettin Dogan tarafindan verildi.
Ayrica Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik tarafindan voleybola verdigi emek ve katkilardan dolayi voleybol il temsilcisi Ali Sak’a plaket takdim edildi.
Nefes kesen müsabakalar, günün anisina toplu fotograf çekiminin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284