Kurumlar, Voleybol Turnuvasında Buluşuyor

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol il temsilciliği tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başlıyor.

Kurumlar, Voleybol Turnuvasında Buluşuyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası bu yılda yoğun bir katılımla başlıyor. 

Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası 24 Nisan’da İl Müftülüğü ile Bekir Sıtkı Erdoğan Ortaokulu takımları arasında oynanacak ilk gün karşılaşmaları ile başlayacak. 

Turnuvaya katılımdan dolayı memnun olduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, " Karaman’da sporu yaygınlaştırmak, kurumlar arası iletişimi arttırmak, kaynaşmayı sağlamak için yaptığımız turnuvamızı bu yılda 5 grup halinde yoğun bir katılımla başlatıyoruz. Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda 24 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek müsabakalarda 22 takımdan yaklaşık 264 kurum çalışanımız mücadele edecek. Vatandaşlarımızın da turnuva boyunca kurum çalışanlarımızı yalnız bırakmayarak desteklemelerini diliyor, turnuvada mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284