Kurumlararasi Satranç Turnuvasi Sona Erdi

Açilis hamlesini Karaman Valisi Murat Koca’nin yaptigi Karaman Valiligi Kurumlararasi Takim Satranç Turnuvasi sona erdi.

Kurumlararasi Satranç Turnuvasi Sona Erdi

Açilis hamlesini Vali Murat Koca’nin yaptigi turnuvaya kamu kurum kuruluslari, sivil toplum örgütleri ve ögrencilerden olusan 11 takim ve 41 sporcu katildi. 4 gün süren turnuva sonunda Karaman TSF Yildizlar birinci, Dogukisla Spor ikinci, Bifa Anadolu Lisesi üçüncü ve Dogukisla Spor Altyapi dördüncü olan takimlar oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Satranç Il Temsilcisi Mustafa Eroglu, Bas Hakem Ahmet Yöner ve Il Sosyal Yardim Inceleme görevlisi Yusuf Doruk tarafindan verildi.
Törene renk katan baska bir olay ise, 2016 yili 8 yas Türkiye Sampiyonasi Milli Takim Havuzuna girmeyi basaran yetenekli sporcu Deniz Sezerer’e kupasini, basarili sporcunun bir an olsun yanindan ayrilmayan ve sürekli destek veren babasi Ali Sezerer tarafindan verilmesi oldu.
Gerçeklestirilen ödül töreni sonunda bir konusma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, turnuvada dereceye girerek basarili olan yarismacilari tebrik ederek, bu tür organizasyonlarin önemli oldugunu ifade etti.
Renkli görüntülere sahne olan turnuva, günün anisina çektirilen toplu fotografin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284