Kâzımkarabekir İlçesi’nde Kaymakamlık Voleybol Turnuvası

Kâzımkarabekir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organize ettiği Kaymakamlık Voleybol Turnuvası gerçekleştirildi.

Kâzımkarabekir İlçesi’nde Kaymakamlık Voleybol Turnuvası

Yoğun çekişmelerin yaşadığı mücadelelerde gelen taraftarların büyük heyecan yaşadığı “Kaymakamlık Voleybol Turnuvası”na 8 takımdan 100 sporcu katıldı.

Turnuvayı izleyenler arasında yer alan Kâzımkarabekir İlçe Kaymakamı Ramazan Polat sporun dostluk, kardeşlik, komşuluk, centilmenlik ve sağlık gibi değerleri beslediğini, bu sebeple İlçede yapılacak en küçük sportif faaliyeti bile önemsediklerini ifade etti. Turnuva boyunca takımların birbirleriyle daha fazla iletişime geçtiğini, güzel maçlar neticesinde katılımcıların hem spor yaptıklarını, hem de bu sayede sağlıklarını koruduklarını söyleyen İlçe Kaymakamı Ramazan Polat, özellikle gençlerin spora teşvik edilmesi noktasında bu tür faaliyetlerin önemli olduğunu belirtti.

Turnuva sonunda Kâzımkarabekir İlçe Tarım birinci, Kâzımkarabekir Gençlik ikinci ve Şevki Gıda üçüncü oldular. Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve hediyeler verildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2018, 19:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284