Lider Kötü Futbolu Ile 3 Puani Aldi Gitti

Bal Ligi 9. Hafta karsilasmasi Kemal Kaynas Stadyumunda oynandi.

Lider Kötü Futbolu Ile 3 Puani Aldi Gitti
Açik ve günesli bir havada oynanan mücadeleye taraftarlar yogun ilgi gösterdi. Karsilasmaya, Milletvekili Lütfi Elvan, Vali Süleyman Kahraman ve Belediye Baskani Kamil Ugurlu’da izledi.
CEPTE’KI 3 PUAN GITTI
Korsanlar taraftar grubunun maç öncesinden maç sonuna kadar yaptigi tezahürat, karsilasmaya damgasini vurdu. Takimlarina sahip çikan genç taraftar toplulugu hiç susmadi.
Antalya Bölgesinden hakem 3’lüsünün yönettigi karsilasmaya ev sahibi takim Karamanspor iyi basladi. Henüz 1.ci dakikada gelisen kontra atakta Karamanspor rakip kalede tehlikeli oldu.
Ilk yarida orta sahaya hakim olan Karamanspor, ilk yarinin sonlarina dogru Mersin Toroslar ekibini sagdan ve soldan yaptigi ataklarla bunaltirken, aradigi golü 43. Dakikada Sedat’in ayagindan kaydetti.
Devre arasina 1-0’lik skorla moralli giren mavi beyazlilarin futbolu taraftari mutlu ederken, karsilasmanin ikinci yarisinda ilk yariya oranla tempo düsüklügü yasayan Karamanspor savunmada zaman hatalar yapmaya basladi. Rakip takimin 1 topu direkten dönerken, 3 dakika sonra, kornerden kullanilan topta kafa golü ile esitligi sagladi. 1-1’lik skordan sonra moral kazanan rakip takim, yine gelistirdigi bir atakta Karamanspor’da kaleci ve defansin anlasmazligi sonucu yedigi asirtma golü ile mücadeleden iyi futbol oynamasina ragmen 1-2 maglup ayrildi.
Taraftar takima sahip çikarak alkis tuttu. Oyuncularin mücadeleye ragmen puan kaybetmeleri ise soyunma odasini adeta sessizlige bürüdü. Rakip takimda kötü futbola ragmen 3 puanin sevinci, Karamanspor’da iyi mücadeleye ragmen maglup olmanin hüznü vardi. Karamanspor 13 puanda kalirken, Lider aldigi galibiyetle 20 puanla zirvedeki yerini koruyor.
Karamanspor Kulüp Baskani Yusuf Ünalan, maç sonu yaptigi kisa degerlendirmede; “Evet belki istedigimiz bu. Iyi futbol, seyir zevki bol güzel mücadele. Ezilmedik, yenildik. Sonuca bakmak lazim. Ama yok, gücümüzde bu, oyuncularimiz da bu. Herseye ragmen, bizlere destek veren tüm taraftar gruplarina, ve karsilasmayi izleyerek takimizi onurlandiran, Valimize, Milletvekilimize ve Belediye Baskanimiza tesekkür ediyorum”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284