Madalya Avcıları Karaman’dan

2019 Türkiye Taekwondo faaliyet programında yer alan “Büyükler Türkiye Şampiyonası”  21-25 Ocak 2019 tarihleri arasında Konya ilimizde yapıldı. 

Madalya Avcıları Karaman’dan

1800 sporcunun yarıştığı Büyükler Türkiye Şampiyonası”nda ilimiz adına yarışan Duru Bulgur Performans S.K. 54 kilogramda Selçuk Akbaş sıkletinde 147 rakip içinde 7 maç yaparak Türkiye üçüncüsü oldu. Aynı kiloda yarışan ve ilk ona giren Selahattin Akbaş ile bayanlarda 49 kilogramda yarışmalara katılan ve Türkiye altıncısı olan Berna Akbulut Milli takım adına yarışmalarda yerini alacak.
“Otuzu geçen milli sporcu sayımızı her sene arttırmaya devam ediyoruz”diyen Duru Bulgur Performans S.K. Antrenörü Ali Can açıklamasının devamında “2019 yılı başlangıç olarak en zor kategori olan büyükler şampiyonası ile başlamak ve üç sporcumuzun Milli Takıma vermek bizler açısından son derece mutluluk verici oldu. Şu anda kayıtlarda 3000 sporcuyu geçen ve 12-16 Şubatta Antalya Belek de yapılacak olan  ‘Turkish Open Uluslararası Taekwondo Şampiyonası’nda bizleri çok zorlu rakiplerin beklediğini biliyoruz ama bizlerde bugüne kadar aldığımız başarılarla bu büyük mücadelede olduğumuzu defalarca kanıtladık. Bu şampiyonada ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bu başarılarda her zaman sporcularımızın yanında olan maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Duru Bulgur A.Ş. Yönetimine ve Spor İl Müdürümüze, velilerimiz ve sporcularımız adına teşekkür ediyorum” dedi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284