Makedonya Yolculari Manavgat’ta Bulustu

3 Eylül ile 7 Eylül Tarihleri arasinda Makedonya’da yapilacak olana turnuvaya davet edilen; Antalya ASFAD, Karaman Masterler, Manavgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirler Odasi Master Takimi ile Manavgat’tan katilacak olan davetlilerden olusan dört takim pazar günü kum mevkiindeki Manavgat Stadyumunda karsi karsiya geldi.

Makedonya Yolculari Manavgat’ta Bulustu

Makedonya Ankara Büyükelçisi Goran Taskovski’nin daveti ile eylül ayinda Makedonya Ohri Uluslar Arasi Dostluk Turnuvasina Makedonya, Mak-Göç, Edirne Uzunköprü, Sariyer Söhretler, Diyarbakir, Denizli, Manisa 1965, Edremit Salihli 5 Eylül, teke ve Göller Yöresi Karmasi ile birlikte katilacak takimlardan Manavgat’tan katilacak ekip ile birlikte Karaman Masterler, Manavgat SMMM Masterler, Antalya ASFAD ekipleri, Kum Mevkiindeki Manavgat Stadyumunda pazar günü saat 17.00 de bir araya geldiler.
Bölünmüs sahada, ayni anda iki maçin yapildigi müsabakalarda her takim 8 oyuncu bir kaleci olmak üzere 9 kisi ile mücadele etti. Organizasyona katilan bütün takimlar birbirleri ile oynarken her maç 15 dakikalik iki devre ve 30 dakikalik sürelerle oynandi.
Her takimin toplam da 90 dakika oynadigi maçlarda kupa ve plaket töreni yapilmadi. Uluslararasi Makedonya / Ohri Turnuvasi öncesi tanisma ve kaynasma amaçli yapilan organizasyonun sonunda takimlar topluca Side Küçükoglu Restaurant’ta aksam yemeklerini yiyerek Manavgat’tan ayrildilar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284