Masa Tenisi Gençler Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Karaman’da düzenlenen Okullar Arası Gençler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Masa Tenisi Gençler Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Karaman’da düzenlenen Masa Tenisi Gençler Türkiye Şampiyonası yarı final ve final müsabakalarının ardından tamamlandı. İrfan Ataseven Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda 8 Nisan’da başlayan şampiyonaya 50 takımdan yaklaşık 200 sporcu katıldı. 

Üç gün devam eden şampiyona da final müsabakalarında kızlarda Kayseri’den Özel Genç Sultan Koleji Kız Anadolu Lisesi ve Ankara’dan Özel Türk Yurdu Lisesi ile erkeklerde Yalova’dan Özel Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi ve Adana’dan Özel Eral Temel Lisesi takımları karşılaştı. Kızlar da heyecan dolu geçen maçların ardından kazanan taraf Kayseri Özel Genç Sultan Koleji Kız Anadolu Lisesi takımı oldu. Erkeklerde ise Yalova karşısında son maçta 2-0 geriye düşen Adana takımı tecrübeli oyuncusuyla skoru 3-2’ye taşıyarak şampiyonluğunu ilan eden takım oldu. Şampiyonada erkeklerde Ankara üçüncü, Tekirdağ dördüncülüğü elde etti. Kızlar ise Yalova üçüncü, İstanbul dördüncü oldu.

Karşılaşmaların ardından düzenlenen törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Hüseyin Oduncu, Masa Tenisi Federasyonu MHK Üyesi Suphi Semercioğlu ve Okul Sporları İl Temsilcisi Yaşar Çalışkan, dereceye giren sporculara ödül verdi.

Ödül töreni sonrası konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Karaman’ın önemli bir spor organizasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğini söyledi. Şampiyona boyunca bir birinde kaliteli maçlar izleme fırsatı bulduklarını belirten Kısacık,” Karaman bunun gibi birçok büyük organizasyona başarılı bir şekilde ev sahipliği yapacağını bir kez daha gösterdi. Şampiyonada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284