Masa Tenisi’nde Yeni Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü masa tenisi takımı sporcuları yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Masa Tenisi’nde Yeni Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor
Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gençlik ve Spor Kulübü masa tenisi takımı, çalışmalarına haftanın üç günü akşam vakitlerinde gerçekleştirdiği antrenmanlarla devam ediyor.
Antrenör Hikmet Ergün eşliğinde yapılan antrenmanlarda ilk olarak 30 dakikalık bir ısınma ve koordinasyon hareketi yapan sporcular daha sonra teknik ve taktik çalışma için uygulamalı eğitime geçiyor. Geçen sezon rakipler karşısında yapılan hatalarında gözden geçirildiği antrenmanlarda sporculara bireysel çalışmalar eşliğinde hatalarının düzeltilmesi sağlanıyor.
Yaz spor okulları sayesinde alt yapının da güçlendiğini belirten Ergün,” Geçen sezon Anadolu Yıldızlar Ligi(ANALİG) müsabakalarında yaptığımız hataları bu sezonda tekrar etmek istemiyoruz. Takım olarak yetenekli sporculara sahibiz ve ilimize şampiyonluklar getirebilecek kapasitedeyiz. Yaz spor okullarımız sayesinde yetenekli sporcularımızı lisanslı sporcu haline getirerek bünyemize kazandırıyoruz. Karaman’ı masa tenisinde en iyi şekilde temsil etmek ve başarılar kazandırmak en büyük hedeflerimizden. İnşallah bu hedeflerimizi en kısa zamanda gerçekleştiririz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 17:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284