Masterler/Veteranlar Karması Futbol Şöleni Düzenlendi

TMVFL (Türkiye Masterler/Veteranlar Federasyonu ve Ligi) Milli Takımı ile Karaman Kent Konseyi Masterler/Veteranlar karması Kemal Kaynaş Stadyumunda bir futbol şöleni sundular.

Masterler/Veteranlar Karması Futbol Şöleni Düzenlendi

Cumartesi günü Kemal Kaynaş Stadyumundaki karşılaşma çok sayıda izleyici tarafından izlenerek beğeni topladı.
Necati Yorgancılar’ın Antrenörlüğünü yaptığı Karaman Kent Konseyi Karmasında: Ahmet Boylu, Ali Özdoğan, Ali Sak, Bircan Atael, Cemil Doğay, Erdem Sarı, Fatih Horzum, Hüsamettin Gültekin, Hüseyin Nağme, Hüseyin Yılmaz, İsa Büyükçetinkaya, İsa Boylu, Kemal Erdoğan, Necati Yorgancılar, Mehmet Ali Tunç, Murat Gül, Murat Tetik, Mustafa Ak, Mustafa Togay, Osman Bircan, Ömer Oğuz Ekinci Ümit Süleyman Büyüktekin yer aldı.
Güvenç Kurtar’ın Antrenörlüğündeki Federasyon Milli Takım Karmasında ise Kaleciler Fatih Şimşek ve Selahattin Mutlu, sol kanatta Müjdat Şimşek, Serkan Tanrıseven, santrafor Faruk Tarakçı, orta saha Musa Ertekin, deniz kibar, stoper Fatih Aslan, Murat Ocak, sağ bek Fatih Öztürk, orta saha Serdar Meteler, Murat Odabaşı, Fatih Gürbüz, Mehmet Bilici, Selçuk Taşçı, Ön libero İsmail Atalay, Recep Çetin, sağ açık Hasan Çiftçi kadroda yer aldı.
Çok dostane bir oyun sergileyen her iki takım centilmenlik örnekleri verdi.
Maç sonucunda Konuk Takım maçı 1-4 kazandı.
Maçtan sonra hatıra fotoğrafları çekildi ve her iki takım birlikte Karamanın simgesi Arabaşı Çorbası içtiler.
Akşam da Kent Otelde düzenlenen Gala gecesinde bir araya gelen ekipler sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldular. Gala gecesinde federasyon tarafından hazırlanan plaketler dağıtıldı.
Gecede Karamanlı ve Kazım Karabekirli bir ailenin torunu olduğunu açıklayan Antrenör Günveç Kurtar’a Kazım Karabekir Spor Kulübü başkanı Yasin Günaltay tarafından Paşanın bir tablosu hediye edildi. 
Misafir Kafile Pazar Günü öğle saatlerinde ilimizden ayrıldı.
Bu süre zarfında spor çevreleri ile çeşitli görüşme ve temaslar da yapan heyet İlimizden çok memnun ayrıldı.
TMVFL Başkanı Kenan Dönmez ve Başkan Yardımcısı Mustafa Ekşioğlu “bu güne kadar 24 bölgede bu tür organizasyonlar yaptık. Ancak gerek Karaman spor camiasından, gerek Karaman halkından ve özellikle de Karaman esnafından gördüğümüz yakınlık ve sıcak ilgi takdire şayandır. Hafızalarımızda unutulmayacak anılar ve dostluklar bıraktı. 
Böylesi güzel hazırlanmış bir organizasyonu da örnek alarak Ağustos Ayında Karaman’da düzenlenecek Türk Dünyası Kültür Şöleninde Uluslararası bir etkinliği Karaman taşımayı düşünüyoruz. 
Karaman ve Karamanlı bunu fazlası ile hak ediyor.
Yunus sevgisi, Mevlana hoşgörüsü dolu Karaman Halkına selam ve saygılar sunarız. Her kademeden tüm karaman halkına teşekkürler” dediler.
Koordinatör Talip Dönmez ve Basın Sözcüsü Cihan Yıldız da “Karaman’dan ve Karamanlı kardeşlerimizden ayrılırken büyük bir burukluk yaşayacak kadar sıcak ilgi alaka ve yakınlık gördük. Karaman gelişmiş, modern ve kültürlü bir kent olarak kalbimizde yer alacaktır” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284