Mayıs Ayı Gençliğin Ayı Olacak

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilecek spor organizasyonları ile Mayıs ayı yine gençliğin ayı olacak.

Mayıs Ayı Gençliğin Ayı Olacak
Karaman’da faaliyetlerine aralıksız olarak devam eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü gerek okul sporları gerekse spor dalları il temsilciliklerinin düzenlemiş oldukları spor organizasyonlarını başarı ile koordine ederek yüzlerce genci bir araya getirmeye devam ediyor. Ayrıca Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası nedeniyle yine birçok spor dalında etkinlikler düzenlenecek ve gençler yapılacak olan spor etkinlikleri ile spor dolu bir ay geçirecek.
Düzenlenecek etkinlikler kapsamında 05-07 Mayıs tarihleri arasında Gençler Voleybol Grup müsabakaları, 07-08 Mayıs tarihleri arasında Türk Dil Bayramı Satranç Turnuvası ve Valilik Avcıbaşı Kupası Yarışları, 07-09 Mayıs tarihlerinde Okul Sporları Karate Türkiye Birinciliği Yarışmaları, 10-12 Mayıs tarihleri arasında Masa Tenisi Grup müsabakaları, 13-15 Mayıs tarihleri arasında Judo Olimpiyatları Türk Dil Kupası Judo Şampiyonası ve 14-15 Mayıs tarihlerinde Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Satranç turnuvası yarışmaları yapılacak.
Mayıs ayının gençlik ayı olacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Sporcu ve gençlerimizle birlikte 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Gençlik Haftası ve Engelliler Haftasını dolu dolu bir programla geçireceğiz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bizler buna hazırız. Amacımız gençliğe ve halka spor yaptırmak, spor kültürü almış değerlerine bağlı bir gençlik yetiştirmek” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284