Mehmet Akif Ersoy Lisesi Bayan Bisiklet Takimi Türkiye Ikincisi Oldu

Nevsehir’de 20–24 Haziran tarihleri arasinda düzenlenen Türkiye Sampiyonasi Bisiklet yarislarinda Mehmet Akif Ersoy Lisesi Okul Spor Kulübü Yildiz Bayanlar Bisiklet Takimi takim halinde Türkiye ikincisi oldular.

Mehmet Akif Ersoy Lisesi Bayan Bisiklet Takimi Türkiye Ikincisi Oldu
Mehmet Akif Ersoy Lisesi Okul Spor Kulübü bisikletçilerinden olan Selver Sezer, Saliha Sezer, Aybike Ünlü ve Fatma Sezer. Takim Antrenörü ve Okul Müdürü Baris Ünlü ve takim Antrenörü Yusuf Sezer ile birlikte Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’u makaminda ziyaret ettiler.
Mehmet Akif Ersoy Lisesi Okul Müdürü Baris Ünlü ziyarette, “Mehmet Akif Ersoy Spor Bisiklet Takimimizin almis oldugu ikincilik takdire sayandir. Bu tür sampiyonalarda ilk kez bir okul takimi ikincilik almistir. Bundan dolayi ögrencilerimizi ve bizden desteklerini esirgemeyen Il Milli Egitim Müdürlügüne çok tesekkür ediyoruz” dedi
Basarilariniz, bizlerin en büyük gururu diyen Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, “Mehmet Akif Ersoy Lisesi Okul Spor Kulübü büyük bir basariya imza atarak bizleri çok sevindirmistir. Hangi alanda olursa olsun, Ilimizin ismini hakkiyla temsil eden her çalismaya bundan önce oldugu gibi bundan sonra da destek vermeye devam edecegiz. Yeter ki ögrencilerimiz, yeteneklerini kesfedip basarilarina yeni basarilar eklesin. Bize bu hakli gururu yasatan Mehmet Akif Ersoy Lisesi Spor Kulübü ögrencilerimizi tebrik ediyor, basarida emegi geçen ögretmen ve idarecilerimize çok tesekkür ediyor, basarilarinin devamini diliyorum ” dedi.
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy ziyaret sonunda ögrencilere kitap hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284