Mersin’deki Yarışlarda “Pedalların Sultanları” Üstünlüğü

2019 sezonu “Mersin Sezon Açılışı 1 Ayak Puanlı Yol Yarışları” 30 Ocak -02 Şubat 2019 tarihleri arasında Mersin’de yapıldı.

Mersin’deki Yarışlarda “Pedalların Sultanları” Üstünlüğü

İlimizi temsil eden “Pedalların Sultanları”nın üstünlüğü ile 2019 sezonuna çok hızlı bir giriş yapan takımız yarışların ilk gününde genç kadınlar 60 kilometre pedal çevirdi. Yarışmayı Karaman Duru Bulgur Performans Spor Kulübü sporcularından Sevim Gerçek birincilikle, Azize Bekar ikincilikle tamamlarken Yeşil Giresun Belediye Spordan Ezgi Bayram’da üçüncülükle sonlandırdı. 
Mersin sahil yolunda yapılan kriteryum yarışların ikinci gününde Duru Bulgur Performans Spor Kulübü’nden Azize Bekar birinci, Yeşil Giresun Belediye Spor Kulübü’nden Ezgi Bayram ikinci, Duru Bulgur Performans Spor Kulübü’nden Sevim Gerçek üçüncü oldu. 
Konuyla ilgili yapılan açıklamada “‘Pedalların Sultanları’ önümüzdeki 40 gün içerisinde 13 adet zorlu uluslararası yarışmaya katılarak yoğun bir tempoya girecek. 09 - 10 Şubat 2019 tarihinde Alanya’da başlayacak olan zorlu maratonda, Karaman Duru Bulgur Performans ve Karaman Ekstrem Bisiklet ve Doğa Sporları kulüpleri mücadele verecek. Pedalların Sultanları çok yüksek kariyere sahipler. Karaman Duru Bulgur Performans Spor Kulübü sporcularından Azize Bekar, Sevim Gerçek ve Dilara Şahin Balkan ve Türkiye şampiyonluklarına sahip milli sporcularımızdan. 2019 Sezonunda Yıldız Kadınlarda Azerbaycan da yapılacak olan Avrupa gençlik Olimpiyatlarına 3 sporcudan 2’sini göndermek istiyoruz. Ayrıca genç kadınlar ve Büyük Kadınlarda Avrupa, Dünya ve balkan şampiyonluklarında milli takıma sporcular vererek şampiyonluk mücadelesi vermek istiyoruz. Pedalların sultanları 2024 yılı hedefi olarak 2024 olimpiyatlarını belirlemiş olup, bu konuda aralıksız çalışmalarını sürdürmektedirler”denildi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284