Mescid-I Aksa’ya Saygi Ve Hosgörü Için Pedal Çevirdiler

Karaman Extrem Bisiklet ve Doga Sporlari Gençlik ve Spor Kulübü sporculari‘’ Mescid-i Aksa’ya Saygi ve Hosgörü için pedal çevirdi.

 Mescid-I Aksa’ya Saygi Ve Hosgörü Için Pedal Çevirdiler

Karaman Extrem Bisiklet ve Doga Sporlari Gençlik ve Spor Kulübü Dernegi bisikletçileri Baris Ünlü, Özgür Özkan ve Kürsat Akin Israil’in Mescid-i Aksa’yi isgaline, orda ibadet eden Müslümanlara zarar vermesine ve ibadetine engel olmasina tepki olarak ve bu konuya dikkat çekmek ve ayrica Dogu Türkistan’da yillardir Çin baskisi ve zulmü altinda yasamaya çalisan Müslüman Türk kardeslerimizin yasadigi sikintilari dile getirmek ve farkindalik olusturmak amaci ile Karaman’dan Ankara’ya 3 gün sürecek olan bisiklet turu için pedal çevirdiler.

Ak Tekke meydaninda düzenlenen toplanti ve ugurlama töreninin ardindan pedal çeviren sporcularimiz, ‘’ Mescid-i Aksa’ya Saygi ve Hosgörü Bisiklet Turu ‘’ ile barisa, sevgiye, saygiya ve hosgörüye dogru yol almak istedik. Bizler bu yolda 3 gün boyunca yorulacagiz, emek verecegiz. Umuyoruz ki bizim bu adimlarimiz bir nebzede olsa dikkat çeker ve temennimiz olan tüm dünyada savaslar son bulur. Bu temennilerle faaliyetlerimize destek veren tüm sivil toplum kuruluslarina ve bizleri ugurlamak için burada bulunan Karaman halkina tesekkürlerimizi sunariz. Yolculugumuz boyunca sizlerin destegini yanimizda hissedecegiz’’ dediler.
Bisikletçilerimiz Ak Tekke meydaninda düzenlenen ugurlama töreninin ardindan, bu anlamli faaliyete destek veren vatandaslarla vedalasarak, Ankara’ya gitmek için pedal çevirdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284