Minik Atletler 23 Nisan İçin Koştu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü atletizm il temsilciliği 2016 yılı faaliyet programında yer alan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı atletizm müsabakaları sona erdi.

Minik Atletler 23 Nisan İçin Koştu
Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı müsabakaları farklı spor dallarında gerçekleştirilen müsabakalarla devam ediyor. Birbirinden çekişmeli ve heyecanlı görüntülerin yaşandığı müsabakalardan biride atletizm branşında yaşandı.
Kemal Kaynaş Stadyumu Süreyya Ayhan Atletizm Pisti’nde gerçekleştirilen yarışlarda 60 metre, 80 metre ve 100 metre gibi kategorilerde yaklaşık 60 öğrenci birincilik kürsüsünde yer alabilmek için ter döktü. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ında yerinde izlediği müsabakalarda tüm hünerlerini sergileyen öğrencilerin birincilik mücadelesi renkli görüntülere sahne oldu.
Yaklaşık 2 saat boyunca devam eden yarışmalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, atletizm il temsilcisi Murat Yurdadön, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörler tarafından takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284