Minik Halterciler Gelecek Vaat Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü halter takimi, Antalya Belek’te gerçeklestirilen Halter Minikler Türkiye Sampiyonasindan (I.Etap) derecelerle döndüler.

Minik Halterciler Gelecek Vaat Ediyor

Türkiye Halter Federasyonunun 2016 yili faaliyetler programinda yer alan Minikler Türkiye Sampiyonasi ( I.ETAP) 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasinda Belek / Antalya Port nature Otel'de sona erdi.
Sampiyonaya 104 erkek ve 28 bayan olmak üzere toplam 132 sporcu ve 54 antrenör 11 de alt yapi antrenörü katildi.
4 gün boyunca süren Minikler Türkiye Sampiyonasi’nda sampiyonaya katilan minik haltercilere halterin temel hareketleri olan koparma ve silkme yarismalarinin yaninda yardimci hareketler bölümünde Dikey siçrama, Uzun atlama, Sinav çekme ve bir çok hareket yaptirilarak minik sporculara halter teknigini en iyi sekilde yapabilmeleri konusunda çalismalar yaptirildi. Sampiyonada, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Halter antrenörü Tugba Gül esliginde 4 sporcu ile mücadele eden Karamanli halterciler gösterdikleri performans ile alkis alirken, minik halterci Tuncay Tekinbas ise Türkiye 3.'sü olma basarisi gösterdi.
Minik haltercileri tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Halter takimimiz Antalya Belek’te gerçeklestirilen sampiyonada ilimizi en iyi sekilde temsil etmistir. Sporcularimiz kazandigi bu güzel deneyimlerle insallah ilimizi ve ülkemizi ulusal ve uluslararasi arenada temsil edeceklerdir. Halter artik Karaman’da her geçen gün sevilen bir spor haline geldi. Katildigimiz müsabakalardan artik madalyalarla dönüyoruz. Bugün burada yarisan tüm sporcularimizi ve antrenörümüzü tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284