Minik Ögrencilerin Badminon Tutkusu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde ücretsiz olarak devam eden badminton kurslarina minik ögrencilerden yogun ilgi.

Minik Ögrencilerin Badminon Tutkusu

Karaman’da 2015-2016 Egitim ve Ögretim yilinin baslamasiyla birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde ücretsiz olarak devam eden spor branslarina minik ögrenciler yogun ilgi gösteriyor. Karaman’da gerçeklestirilen Badminton Balkan Sampiyonasi ve Türkiye Sampiyonasi gibi organizasyonlar ile gençlerin ilgi odagi haline gelen badminton bransi minik ögrencilerinde gözdesi olmaya devam ediyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü badminton antrenörü Fatih Sükrü Kaya esliginde Gençlik Merkezinde gerçeklestirilen badminton çalismalarina Yilmaz Babaoglu Ortaokulu ve Zübeyde Hanim Ortaokulundan 9-10 yas grubu yaklasik 100 ögrenci katiliyor. Çalismalarin eglenceli ve verimli bir sekilde geçtigin belirten Kaya,” Ilk çalismalarinda badminton bransiyla tanisan minik yürekler badminton sporunu çok sevdiler. Suan için çalismalarimiz iki grup halinde gerçeklesmektedir. Ögrencilerimiz arasinda badminton bransiyla ilk defa tanisan ögrencilerin olmasi ve bu spora ilgi göstermeleri bizleri mutlu etmektedir” diye konustu.
Illerde yapilan büyük spor organizasyonlarinin genç nesili önemli derece etkiledigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise,” Il Müdürlügü olarak spor kültürünü ve sporun birlestirici gücünü ilimize aldigimiz spor organizasyonlari ile gençlerimize asilamaya çalistik. Suan için geldigimiz noktaya baktigimizda ise gençlerimiz artik sporla daha fazla iç içe. Artik Karaman’da yetenekli sporcularimiz ile tüm Türkiye’de konusulacak bir alt yapi fabrikasi olusturmanin amacindayiz” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284