Minik Raketler Yetenek Taramasindan Geçiyor

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde görev yapan antrenörlerce okullarda yapilan yetenek taramasi çalismalari tenis bransinda devam ediyor.

Minik Raketler Yetenek Taramasindan Geçiyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügünde görev yapan antrenörler okullari bir bir gezerek yetenekli ögrencileri kesfediyor. Okullarda gerçeklestirilen sportif yetenek taramasinin ilk ayagi bu hafta Yem Sanayi Ilkögretim okulunda tenis antrenörü Adem Alpsoy tarafindan yapildi. Birinci ve ikinci siniflari kapsayan taramada Alpsoy, tenis bransini ögrencilere tanitarak, yapilacak testler hakkinda ögrencilere bilgi verdi. Ilginin yogun oldugu çalismalarda yaklasik 80 ögrenci tenis çalismalarina katildi.
Amaç Sporu Tabana Yaymak
Il Müdürlügü bünyesinde görev yapan antrenörlerle birlikte çok iyi bir ekip çalismasi içerisinde olduklarini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Il Müdürlügü olarak asil amacimiz sporu en tabana yaymak ve gençligin sporu sevmesini saglamak. Antrenörlerimiz esliginde gerçeklestirilen sportif yetenek taramalari sonucunda daha fazla çocugumuz sporla ilgili hale gelecek ve belki de ileride yildiz adayi sporcularimizin temelini yapilan bu çalismalarin sonucunda atilacak. Il Müdürlügü olarak ögrencilerimizin saglikli yasamalari ve yeteneklerini kesfetme adina çalismalarimiz devam edecektir” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284