Minik Tekmelerin Kusak Sinavi Heyecani

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Spor Kulübü’nün düzenledigi 3. dönem kusak sinavi tamamlandi.

Minik Tekmelerin Kusak Sinavi Heyecani

Taekwondo bransinda, 2015 yili Kasim Dönemi Kemer Sinavi yapildi. Büyük katilimin gözlendigi taekwondo 3. dönem kusak sinavi hayli renkli görüntülere sahne oldu. Katilimin yogun oldugu etkinlige sporcu velileri ile vatandaslarda yogun ilgi gösterdi.
Kazim Karabekir Spor Salonu’nda yaklasik 60 sporcunun katildigi Kemer Sinavi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü taekwondo antrenörü Yunus Bakan ve Ikinci Dan Milli Taekwondocular Faruk Delen ile Muhammet Emin Kocaman esliginde tamamlandi.
Gerçeklestirilen kusak sinavinin basarili bir sekilde tamamlandigini belirten Bakan;” Sporcularimizin kusak sinavinda göstermis olduklari gayret ve basarilarindan dolayi tebrik ediyorum. Emeklerinden, desteklerinden ve bize duyduklari güvenden dolayi da sporcularimizin kiymetli ailelerine sonsuz tesekkürler. Umudumuz bu güzide ögrencilerimizden ileride ilimize ve ülkemize nice basarilar getirecek sporcular yetistirmektir. Gençlerimiz en büyük ümidimiz. Her geçen gün daha da büyüyen Gençlik Spor Kulübü Taekwondo ailesi dün oldugu gibi bugün de bizim için büyük bir ümit ve gurur kaynagi olmaya devam edecektir” diye konustu.
“Çocuklarimiz Gelecegimizin Ümididir”
Çocuklarin masumiyetin ve sevginin sembolü oldugunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” " Gelecegimizin en büyük sermayelerinden biriside iyi yetismis; bilinçli ve sorumluluk sahibi gençliktir. Bu devirde yapilacak en iyi yatirim; gençlige ve gelecegimizin teminati olan çocuklarimiza yapilan yatirimdir. Çünkü çocuklarimiz gelecegimizin ümididir. Bugün burada yapilan kusak sinavlarinda basariyla bir üst kemere yükselen tüm sporcularimizi tebrik ediyorum” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284