Minikler Türkiye Taekwondo Sampiyonasi Start Aldi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Kampüsü içerisinde yer alan Kapali Spor Salonu`nda yapilan sampiyonaya, 68 Ilden 720 bayan bin 180 erkek olmak üzere toplam bin 900 sporcu katiliyor.

Minikler Türkiye Taekwondo Sampiyonasi Start Aldi
Sampiyona öncesinde Olimpik Yüzme Havuzu'nun Çay Bahçesi'nde yapilan teknik toplantiya Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, Taekwondo Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Baskani Aydin Akpinar, Taekwondo Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Baskan Yardimcisi Abdullah Kuzucu, Karaman Taekwondo Il Temsilcisi Ali Can, Uluslararasi Hakem Engin Sarikaya ile Karaman Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Enver Yazibasi katildi.
Toplantida, katilimci kafilelerin yönetici ve antrenörlerine sampiyona, konaklama ve müsabakalarda uygulanacak kurallar hakkinda bilgiler verilerek, ikramda bulunuldu.
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Kapali Spor Salonunda yapilan sampiyona 2 Eylül Pazartesi günü düzenlenen törenle basladi.
Minikler Türkiye Tekvando Sampiyonasi Karaman’da basladi.
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Spor Salonu'nda baslayan sampiyona 5 gün sürecek. Sampiyonanin açilisinda konusan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, ev sahipligi yaptiklari Tekvando Sampiyonasi'nin 2-5 Eylül tarihlerinde düzenlendigini söyledi. 720'si kiz, bin 180'i erkek olmak üzere toplam bin 900 sporcunun müsabakalara katildigini belirten Aydogdu, "Sporcu ve aileleriyle birlikte 3 bin kisiyi Karaman'da agirliyoruz. Düzenlenen sampiyonaya 68 ilden katilim oldu. Sampiyona nedeniyle kurumlara bagli tüm yurtlarimiz dolmus vaziyettedir. Misafirlerimizi en iyi sekilde agirliyoruz. Karaman'in tanitilmasi açisindan bu sampiyona bizim için çok önemlidir. Miniklerimiz ilk maçlarina çikiyor. Bu müsabakalardan gelecegimizin sampiyonlari çikacak" dedi.
Yarin saat 14.00’de resmi açilis programi düzenlenecek olan sampiyonanin açilis törenine Karaman Valisi Murat Koca ile Tekvando Federasyonu Baskani Metin Sahin’in de katilmasi beklenirken, sampiyonanin 5 Eylül'de düzenlenecek kapanis programiyla sona erecegi belirtildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284