Minikler Ve Yıldızlar Pool Bilardo İl Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Bilardo Federasyonu Bilardo İl Temsilciliği 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Minikler ve Yıldızlar Pool Bilardo İl Şampiyonası sona erdi.

Minikler Ve Yıldızlar Pool Bilardo İl Şampiyonası Sona Erdi

21-23 Ocak 2017 tarihleri arasında Beyaz Saray Bilardo Spor Tesislerinde düzenlenen Minikler ve Yıldızlar Pool Bilardo İl Şampiyonası 27 sporcunun katılımıyla tamamlandı. 3 gün boyunca devam eden müsabakalarda minikler ve yıldızlar kategorilerinde mücadele eden sporcular il birinciliği için ter döktü. Sporcuların heyecan dolu mücadelesine aileleri ve çok sayıda bilardo sever eşlik etti.

Renkli görüntülere sahne olan müsabakalar sonunda yıldızlar kategorisinde Nursel Okutan birinci, Beyza Yavuz ikinci, Kemal Arda Eren üçüncü, B. Umut Yavuzarslan dördüncü, minikler kategorisinde ise Kerem Fırat birinci, Berkay Yavuz ikinci, Mehmet Can Kocayıldız üçüncü, Murat Yiğit Yardım ise dördüncü olma başarısı gösteren sporcular oldu. Yıldızlar kategorisinde ilk dörde giren sporcular 3-6 Mart 2017 tarihleri arasında Antalya ilinde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda Karaman’ı temsil etmeye hak kazandı.

Müsabakalar sonunda kategorilerinde dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürleri O. Selçuk Akbaş ve Aydın Kaya, Uluslar Arası hakem Adnan Sezer ve Bilardo İl Temsilcisi Osman Yılmaz tarafından verildi.

Ödül töreni sonrası sporcularla bir araya gelen Kısacık, sporcuların sorunları ve istekleri hakkında bilgi aldı. Sporun, sporcunun ve antrenörlerin her zaman yanında olacağını belirten Kısacık, yıldızlar kategorisinde dereceye giren sporculara Türkiye Şampiyonası öncesi başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2017, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284