Miniklerin Kalbi Il Spor Merkezlerinde Atmaya Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde 20 farkli spor bransinda açilan il spor merkezlerinde egitimler eglenceli bir sekilde devam ediyor.

Miniklerin Kalbi Il Spor Merkezlerinde Atmaya Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan 29 Haziran 2015 tarihinde açilisi gerçeklestirilen Il Spor Merkezlerinde 20 farkli bransta egitimler eglenceli bir sekilde devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde, alaninda uzman antrenörler tarafindan ücretsiz olarak faaliyet gösteren il spor merkezlerinde 5-18 yas arasi ögrenciler güvenli bir ortamda hem eglenmenin hem de ögrenmenin tadini doyasiya çikariyor.
Karamanli gençlerin yaz tatilini güvenli ve sicak bir ortamda en iyi sekilde degerlendirdiklerini vurgulayan Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,“ Gelecegimizin teminati olan gençlerimizin gelisme çaginda spora yönlendirilmesi ve spor kültürünün bu yaslarda verilmesi önemli bir unsur. Çocuklarimiz ve gençlerimizi daha bu yaslarda sporun içine çekmek, onlari kötü aliskanliklardan uzaklastirmak, spor kültürünün olusmasina katki saglamak, birbirini seven ve saygi gösteren bireylerin yetismesini saglamak ve ilimizde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine sporcu kaynagi olusturmak en temel amaçlarimizin arasindadir. Çocuklarimiza ve gençlerimize yönelik faaliyetlerimiz yaz ve kis araliksiz devam edecektir” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284