Muhtarlardan “Geldi-Yaptı-Başardı Dedirteceğinize İnancımız Sonsuz”

Şubat ayı sonunda yapılan genel kurul sonrası oluşturulan yeni yönetimle ilk olarak ligde kalma mücadelesinden alnının akıyla çıkan ve daha sonra yaptığı transferlerin yanı sıra sezon başından beri sahada iyi bir performans sergileyen Karaman Futbol Kulübü gençlerin spora kazandırılması anlamında adından söz ettirecek projeler için düğmeye bastı.

Muhtarlardan “Geldi-Yaptı-Başardı Dedirteceğinize İnancımız Sonsuz”

Geçtiğimiz akşam Karaman merkezde bulunan mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Karaman Futbol Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han çocuklara, gençlere ulaşma noktasında muhtarlarla yapılacak işbirliğinde bütün imkânların seferber edileceğini söyledi.

“Karaman Futbol Kulübü-Muhtarlar Buluşması”  programında söz alan Onursal Başkan Han; yasaklı madde kullanım yaşının oldukça düştüğü günümüzde çocukların sporla tanıştırılması, sporla gençlerin topluma kazandırılması anlamında muhtarların sağlayacağı katkının son derece önemli olduğunu belirtti. Han; “Bu toplantı öncesi Sayın Valimiz, Milli Eğitim Müdürümüz, Gençlik ve Spor İl Müdürümüzle yaptığımız görüşmelerde çocuklar ve gençler için yapacak olduğumuz her çalışmanın kendileri için son derece önemli olduğu ve bizlere önemli görevler düştüğünü belirttiler. Alanda olan siz değerli muhtarlarımızın bizlerle yapacak oldukları işbirliği son derece önemli. Karşılıklı neler yapabiliriz bugün burada bunun istişaresini yapalım istiyoruz. Çocuklarımızı, gençlerimizi uyuşturucu, alkol gibi kötü alışkanlıklardan korumak için onları sporla meşgul etmek, çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmek istiyoruz. Kadınlarımızla, çocuklarımızla maçta bir olmak, bir aile ortamında maçı izlemek istiyoruz. O nedenle özellikle kadınlarımıza, çocuklarımıza senelik bilet desteği sağlayacağız. Bunun yanı sıra mahallenizde yaşayan ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının giderilmesi anlamında sizlerleyiz. Telefonum 7/24 açık. Mahallenizle ilgili her türlü talepte bana ne zaman ulaşabilirsiniz.” dedi.

“Davetiniz bizi ziyadesiyle memnun etti.” diyen Muhtarlar Odası Başkanı Ali Öngay “Dernek olarak, muhtarlar olarak gençler ve çocuklar için yapılacak olan çalışmalarda taşın altına elimizi sokmaya hazırız. Yapmamız gereken ne varsa sizlere destek olacağız. Hepimizin tek temennisi Karaman Futbol Kulübünü önümüzdeki süreçte 1. Ligde görmek.” dedi.

“Karaman Futboluna Sahip Çıkmanız Bizi Mutlu Etti”

Sırasıyla söz alan muhtarlardan Tabduk Emre Mahallesi Muhtarı Adem Ülküsever “Bir Trabzonlu, bir Kayserili, bir Malatyalı nasıl takımına sahip çıkıyorsa bizde Karaman Futbol Kulübümüze sahip çıkmak, yanınızda olduğumuzu belirtmek için buradayız. Sizleri ve bizleri ortak noktada buluşturan konu Karaman sevdamızın yanı sıra gençlerimiz ve çocuklarımız. Gençlerin ve çocukların sporla buluşturulması ki özellikle bunun mahalleler bazında yapılmaya çalışılması sizlerin gençlere ve çocuklara ne kadar önem verdiğinizin açık bir göstergesi. Ben şahsi olarak sizlerin ‘Geldi-Yaptı ve Başardı’ dedirteceğinize inanıyorum.” dedi.

Deplasmanda oynanacak bir maça seyirci olarak muhtarların gitmesi için araç temini sözü veren Onursal Başkan Han’ın bu jestine karşılık muhtarlar ise önümüzdeki hafta oynanacak Kestel Maçında mahallerinde yaşayan kadınlar ve çocuklarla stadyuma bir çıkarma yapacakları sözünü verdiler.   

Yaklaşık iki saat süren “Karaman Futbol Kulübü-Muhtarlar Buluşması” muhtarlara hediye edilen Karaman FK formalarının takdimi ve günün anısına çekilen aile fotoğrafı ile son buldu. Haber: Senem Yavuzaslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284