Mustafa Tanış, Türkiye Üçüncüsü Oldu

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Mustafa Tanış, Bilecik’te düzenlenen Minikler Halter Türkiye Şampiyonası 2. etap müsabakalarında bronz madalyanın sahibi oldu.

Mustafa Tanış, Türkiye Üçüncüsü Oldu

Türkiye Halter Federasyonu 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve Bilecik’in ev sahipliğinde düzenlenen Minikler Halter Türkiye Şampiyonası 2.Etap müsabakalarında Halter antrenörü Tuğba Gül nezaretinde 3 sporcu ile mücadele eden Karaman Gençlik ve Spor Kulübü halter takımı şampiyonayı bronz madalya ile tamamladı. Çekişmeli geçen şampiyonada Karaman’a bronz madalyayı kazandıran sporcu ise 50 kiloda mücadele eden Mustafa Tanış’tan geldi.

Mustafa Tanış’ı başarısından dolayı tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Mustafa Tanış’ı kutluyorum. Minikler Halter Türkiye Şampiyonası’nda kürsünün üçüncü basamağına çıkarak 50 kiloda Türkiye üçüncüsü olan sporcumuz kariyerine güzel bir başarı ekledi. Halter branşında kazandığımız madalyaların ileriki yıllarda da artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Elde ettiği bronz madalya ile bizleri gururlandıran sporcumuzu tebrik ediyorum ve kariyerinin devamında kendisine başarılar diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2018, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284