Nevsehirspor Karaman Belediyespor’dan Rövansi Aldi

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Nevsehir Spor kendi sahasinda oynadigi Karaman Belediyespor maçini kazanirken, rakibinden Türkiye kupasindaki aldigi maglubiyetin rövansini da almis oldu.

Nevsehirspor Karaman Belediyespor’dan Rövansi Aldi
Nevsehir Gazi Stadinda oynanan maçta Nevsehir Spor maçin son dakikalarinda buldugu golle Karaman Belediye Spor’u 2-1 lik sonuçla geçerken, puan cetvelinde rakibinin üstüne çikmayi da basardi.
Müsabakaya Hayrettin, Halim, Ulas, Mehmet Solak, Sadettin, Birkan, Ahmet, Hakan, Ismail, Evren ve Zeyni on biri çikan kirmizi-beyazlilar, maçin 20 dakikasinda Zeyni’nin golüyle öne geçti.
Golün ardindan rakip takimin artan ataklarina cevap veremeyen takim, müsabakanin 30. dakikasinda kalesinde golü gördü ve bu golle Karaman Belediyespor beraberligi yakaladi. Bu dakikada Yusuf penaltidan Karaman Belediye Spor’a esitlik golünü kazandiran futbolcu oldu.
Ilk yarisi 1-1 lik esitlikle kapanan maçin ikinci yarisinda Zeyni’nin kafasindan kazandigi gol ofsayt gerekçesiyle sayilmayan Kirmizi Beyazli Nevsehir Spor’a galibiyet golünü maçin uzatma dakikalarinda Ahmet kazandirdi.
Türkiye Kupasi 1. kademe maçlarinda Karaman deplasmaninda oynadigi maçtan 5-1'lik maglubiyet ile ayrilan ve kupadan elenen Nevsehir Spor bu skorla bu maçin rövansini da almis oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284