Ögrenciler Yaz Tatilini Bilardo Ile Degerlendirecek

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan her yil ücretsiz olarak düzenlenen yaz spor okullarinda bilardo egitimleri basladi.

 Ögrenciler Yaz Tatilini Bilardo Ile Degerlendirecek

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde baslayan ücretsiz yaz spor okullarinda bilardo bransina kayit yaptiran ögrenciler aldiklari egitimle bilardonun inceliklerini ögrenmeye basladi. Bilardo egitim merkezinde Spor Il Müdürlügü bilardo antrenörü Osman Yilmaz nezaretinde verilen egitimler hafta içi her gün saat 14.oo-16.oo ile 17.oo-19.oo arasinda gerçeklestiriliyor.

Türk sporunun yükselen degeri olan bilardo sporuna Karamanli gençlerin yogun ilgi gösterdigini belirten Yilmaz, “Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Bilardo Egitim Merkezimizde yaslari 10 ile 18 arasinda degisen gençlerimiz ile birlikte egitimlerimiz hizli bir sekilde devam ediyor. Bu yil Karamanli bilardocularimizin almis oldugu basarilari medyadan takip eden sporcu velilerimizin kurslarimiza göstermis olduklari yogun ilgi bizleri oldukça memnun etti. Yaz boyunca devam edecek egitimlerimizde basarili ögrencilerimizi lisanslayarak Karaman sporuna kazandirmak istiyoruz” seklinde konustu.
“Spora ve Sporcuya Deger Veriyoruz”
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde açilan ücretsiz spor okullarina yogun ilginin oldugunu belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, “Karamanli aileleri çocuklarina olan duyarliliklarindan dolayi tebrik ediyorum. Spora ve sporcuya destegimiz bundan sonra da artarak devam edecektir. Kisacik, her yil düzenli olarak açilan ücretsiz yaz ve kis spor okullarinda bilardo sporuna daha fazla sporcu kazandirmayi amaçladiklarini kaydederek, her yil oldugu gibi bu yilda düzenledigimiz kurslarla sayimizi daha da yukarilara tasiyacagiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284