Ögretmenler Günü Voleybol Turnuvasi Basladi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan koordine edilen 24 Kasim Ögretmenler Günü Voleybol turnuvasi Kazim Karabekir Spor Salonunda oynanan ilk gün karsilasmalariyla basladi.

Ögretmenler Günü Voleybol Turnuvasi Basladi

Karaman’da il ve ilçelerde görev yapan ögretmenlerin olusturdugu Ögretmenler Günü Voleybol Turnuvasi 5 Kasim 2015 Persembe günü Özel Babaoglu Koleji ile Maresal Mustafa Kemal Ortaokulu arasinda oynanan müsabaka ile basladi. Renkli görüntülerin olustugu maçta gülen taraf Özel Babaoglu Koleji oldu. Günün oynanan diger karsilasmalarinda galip gelen takimlar ise, A grubunda mücadele eden Yavuz Selim Ortaokulu ile B grubunda mücadele eden Zübeyde Hanim Ortaokulu oldu.
Kazim Karabekir Spor Salonu’nda 4 grup halinde 17 takimin katildigi ve yaklasik 200 ögretmenin mücadele ettigi turnuva, 23 Kasim 2015 Pazartesi günü düzenlenecek final müsabakalarina kadar devam edecek.
Bu tür organizasyonlarin birlik ve beraberligi daha çok ön plana çikardigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Bu organizasyonda önemli olan ögretmenlerimizin sevgi, saygi ve dayanisma içerisinde güzel bir spor organizasyonunda mücadele etmeleri. Önemli olan spor ile takim ruhunu olusturmak, birlik ve beraberligi saglamaktir. Bir ay devam edecek turnuvada tüm takimlarimiza basarilar diliyorum” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284