Okçular Hedefi 12’den Vurdu

2014-2015 egitim ve ögretim yili Okul Sporlari faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gereklestirilen okçuluk il birinciligi müsabakalari sona erdi.

Okçular Hedefi 12’den Vurdu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü okçuluk il temsilciligi faaliyet programinda yer alan küçükler, yildizlar ve gençler okçuluk il birinciligi müsabakalari 27 Nisan 2015 Pazartesi günü yapilan çekismeli yarismalarin ardindan sona erdi.
Spor Il Müdürlügü okçuluk alaninda yapilan müsabakalarda küçük, yildiz ve gençler kategorisinde toplam 50 okçu hedefi 12’den vurabilmek için tüm hünerlerini sergiledi. Güzel havanin avantajini kullanmak isteyen okçular, minikler kategorisinde 25, yildizlar kategorisinde 30 ve gençler kategorisinde ise 60 metrelik atislar sonunda Karaman’in en iyisi olabilmek için ter döktü.
Yapilan atislar sonunda küçük erkekler kategorisinde Emir Ünsay birinci, Yusuf Simsek ikinci, Emre Günay üçüncü, M. Kagan Mutlu dördündü, Yildiz erkekler kategorisinde Onur Alper Pekoglu birinci, Osman Balasar ikinci, Eren Ercan üçüncü, M. Semih Bataklar dördüncü, Genç makarali bayanlar kategorisinde Sevval Diker birinci, Münire Dila Çoban ikinci, Genç makarali erkekler kategorisinde ise Hasan Hüseyin Kazan birinci, A. Turgut Tokdemir ikinci, Ahmet Özkan üçüncü, Enes Abaz ise dördüncü olan sporcular oldu.
Bir gün süren yarismalar sonunda kategorilerinde sampiyonluk ipini gögüsleyen sporcular bölge grup yarismalarinda Karaman’i temsil etme basarisi gösteren sporcular oldu.
Yarismalar sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalari Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürü Vedat Akyar, Beden Egitimi Ögretmeni Mustafa Ak, antrenörler Recep Batman ve Hüseyin Kalci tarafindan verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284