Okçuluk Il Birinciligi Müsabakalari Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen küçükler okçuluk il birinciligi müsabakalari sona erdi.

Okçuluk Il Birinciligi Müsabakalari Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen küçükler okçuluk il birinciligi müsabakalari Kazim Karabekir Spor Salonunda 20 sporcunun katilimiyla tamamlandi. Okçuluk antrenörü Recep Batman gözetiminde gerçeklesen müsabakalarda sporcular Ankara’da gerçeklesecek olan Türkiye Küçükler Okçuluk Salon Sampiyonasinda ilimizi temsil edebilmek için kiyasiya yaristilar.
Okçuluk antrenörü Batman yaptigi açiklamada, “Müsabakalarda dereceye giren basarili dört sporcumuz Ankara’da yapilacak Türkiye Küçükler Okçuluk Salon Sampiyonasinda ilimizi temsil etme hakkini elde etmistir. Ilimizi okçuluk bransinda üst seviyelere tasimak için çalismalarimiza devam etmekteyiz. Bünyemize kazandirdigimiz yetenekli sporcularimizla ilimizi en iyi sekilde temsil edecegimize inaniyorum” dedi.
Çekismeli geçen müsabakalarin ardindan Talha Kara, Osman Balasar, Onur Alper Pekoglu ve Ekrem Özdogru Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye Küçükler Okçuluk Salon Sampiyonasinda ilimizi temsil etme hakkini elde etti.
Yas gruplarinda olusan tablo ise;
9-10 yas
1. Ahmet Yasin
2. Kaan Mutlu
3. Yunus Bakir
11-12 yas
1. Onur Alper Pekoglu
2. Ekrem Özdogru
3. Süeda Zehra Okcü
13-14 yas
1. Muhammet Talha Kara
2. Osman Balasar
3. Taha Abaz
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284